iPhone 6/6s deksler

Stilige og fasjonable iPhone 6/6s deksler i årets hotteste design og farger.

Sorter og filtrér
246 Produkter

Stilige deksler for iPhone 6/6s

IDEAL OF SWEDEN tilbyr et eksklusivt utvalg av deksler for iPhone 6 / 6s, inspirert av de nyeste trendene innen mote og interiør. Match ditt iPhone 6 / 6s deksel i henhold til din stil og smak og gjør mobilen til et personlig og moteriktig tilbehør! Vi har et godt utvalg av iPhone 6 / 6s deksler som gjør det enkelt for deg å finne din perfekte match.

Vår kolleksjon av motedeksler har et stort utvalg av design og farger, alt fra blomstertrykk til geometriske mønstre, mulighetene er nesten uendelige! I tillegg er det et tynt fôr i mokrofiber på innsiden av iPhone 6 / 6s dekselet som beskytter din iPhone mot riper og støt. Hvert deksel er også en del av Accessories of Attraction, noe som betyr at de er magnetiske og kompatible med hverandre. Du kan for eksempel kombinere motedekselet ditt med et lommebokdeksel fra IDEAL OF SWEDEN eller feste motedekselet til en praktisk bil- eller ringholder. Det er bare å mikse og matche for å finne den perfekte kombinasjonen for dine behov!

For å gi smarttelefonen din maksimal beskyttelse, så anbefaler vi deg å fullføre looken med en skjermbeskytter for iPhone 6 / 6s.