iPhone 13 Pro MAX tilbehør

Premium mobiltilbehør til iPhone 13 Pro Max laget av etiske og ikke-animalske materialer.

Ingen aktive filter
48 Produkter
Sorter og filtrér

Moteriktige deksler, lommebøker, vesker, og mer. Kompatible med iPhone 13 Pro Max.

Hos IDEAL OF SWEDEN er vi stolte av å kunne tilby premium og lukseriøse mobiltilbehør som setter fokus på innovasjon og funksjonalitet – inspirert av de nyeste trendene innen mote- og interiørdesign. Alle våre tilbehør er laget i våre studioer i Stockholm, og de er designet for å bringe frem unike og personlige stiler, print og tekstur. Du kan finne deksler, lommebøker, vesker og mye mer blant våre produkter.

Våre mobiltilbehør er kompatible med iPhone Pro Max modellen, laget med en perfekt passform som beskytter 6,7-inch skjermen og kantene. Alle mobildekslene har en elegant ramme som beskytter kameraet med dobbel linse, og har en slank passform for å beskytte din mobil uten å se klumpete ut. Laget av slitesterk, men fleksibel plast, med en eksklusiv, myk innside, slik at dekslene effektivt kan beskytte din iPhone 13 Pro Max fra merker og riper.

For en personlig look kan du mixe og matche din iPhone 13 Pro Max med IDEAL OF SWEDEN´S lommebøker, cluther, og vesker, tilgjengelig i ulike unike design og mønstre. Legg til en Qi-lader, power bank eller ladekabel, slik at mobilen din får maksimal beskyttelse og sørger for at mobilen din er ladet hele dagen. For maksimal komfort tilbyr vi også en rekke tilbehør i Accessories of Attraction serien, som gjør det enkelt for deg å koble mobilen din i bilen og en ring-mount. Vi anbefaler at du også beskytter skjermen med våre ripesikre skjermbeskyttere.