OM IDEAL OF SWEDEN

IDEAL OF SWEDEN er et svensk mote og livsstil-merke innen tilbehør for mobiltelefon. Accessories of Attraction gjør at du kan bytte produktene våre med et magnetisk klikk. Du finner nyskapende designs som lar deg skape perfekte kombinasjoner og følge det du liker av mote. Finn tilhørighet med Accessories of Attraction. Selskapet ble grunnlagt i 2013 med mål om å produsere de mest innovative produktene, som skiller seg ut og gjør en forskjell i folks liv.

Med kvalitet, design og funksjoner som våre rettledende prinsipper, lager vi våre produkter av nøye utvalgte materialer. Vi designer våre produkter selv med inspirasjon vi finner på motemesser og visninger – vi prøver alltid å finne nyskapende og funksjonelle løsninger. IDEAL OF SWEDEN ble født ut av innovasjon og nysgjerrighet, og det er fortsatt vår største styrke. I våre sinn er ingenting noengang ferdig, og alt kan alltid være forbedres.

«Vår visjon er å være det opplagte valget for telefontilbehør og at hvert produkt som når våre kunders hender vil bli elsket mer enn den faktiske enheten det er laget for å beskytte».

KVALITET

Vi forsøker å levere høyeste kvalitet i alt vi gjør. Dette inkluderer alt fra å våre håndlagde produkter til vår bærekraftig tenkning. Hvert produkt er kvalitets-testet før levering og er kun laget av nøye utvalgte materialer, som oppfyller våre høye kvalitets-standarder. Vi tar også stor ansvar for miljøet, og alle våre produkter er i tråd med europeiske standarder og retningslinjer.

FUNKSJON

IDEAL OF SWEDEN sitt fokus er på å stadig utvikle nye innovative funksjoner til våre produkter, med mål om å forenkle hverdagen for folk i bevegelse. I hvert produkt prøver vi å legge til så mye smarte løsninger og funksjoner som mulig – i perfekt balanse med produktutformingen. Telefonen har blitt det mest brukte verktøyet i hverdagen, dens popularitet og viktige rolle i menneskers liv, gjør det svært viktig for oss å utvikle de mest optimale, funksjonelle og moderne dekslene.

DESIGN

Inspirert av de siste motemessene og visningstrendene, utformer vi våre produkter her i Sverige. Vi utfordrer oss selv hver dag i produktutviklingen og tar hensyn til små detaljer, som gjør en stor forskjell til slutt. Men design handler ikke bare om utseendet på et element, er handler også om hvordan det føles og fungerer. Designet må harmonere med funksjonen – vi ønsker å formidle den følelsen i våre produkter

MATERIALE

Alle våre produkter er produsert i nøye utvalgte materialer av høyeste kvalitet. Vi er spesielt stolte av vårt eksklusive PU-materiale, som er identisk, men mer slitesterkt enn ekte skinn; perfekt for telefontilbehør som har mye slitasje. Eksklusiv PU gjør også at våre produkter er rimelige og har en stor verdi for pengene.

INFORMASJON OM SELSKAPET

IDEAL OF SWEDEN AB

Gamla Rådstugugatan 33

602 24 Norrköping, Sweden

Kontaktinformasjon:

IDEAL OF SWEDEN Kundesevice E-post: [email protected]