Samsung Galaxy S21 deksler

Eksklusive deksler til Galaxy S21 designet og inspirert av de seneste motetrendene

Velg telefonmodell
Sorter og filtrér
45 Produkter

Samsung Galaxy S21 deksel i design inspirert av sesongens nyeste trender

iDeal of Sweden tilbyr et stort utvalg av eksklusive mobildeksler for din Galaxy S21. Våre premium produkter er inspirert av de siste trendene innen mote og interiør og er både trendy og praktisk. Vi hjelper deg å gjøre mobilen unik med et motedeksel som matcher din personlige stil!

Våre mobildeksler for Galaxy S21 har god kvalitet og er laget av fleksibel og slitesterk hard plastikk. Takket være en myk indre kant, beskytter dekslene våre din  Galaxy S21 effektivt fra bulker og riper. Dekslene våre er inspirert av de siste fargene, trykkene og materialene denne sesongen, slik at din Galaxy S21 får en trendy look. Utvalget varierer fra marmor og blomstertrykk til geometriske mønstre. Den magnetiske funksjonen tillater deg og mikse og matche motedekselet ditt med andre deler fra iDeal. På denne måten kan du koble mobildekselet ditt til et lommebokdeksel elle vår praktiske  phone bil- eller ringmount for maksimal komfort og stil.

For å holde mobilen din ladet hele dagen, tilbyr vi også tilbehør for lading til din Galaxy S21 sine motedeksler. De kommer i våre mest populære design og du kan velge mellom Qi-ladere og powerbanks i ulike farger og design for å lage din personlige kombinasjon! Vi anbefaler at du fullfører ditt deksel med vår anti-ripe skjermbeskyttelse for å gi din Galaxy S21 den ultimate beskyttelse! Da kan du være sikker på at mobilen din alltid ser bra ut og er beskyttet!