+20% RABATT PÅ KJØP OVER 690 NOK
Ingen aktive filter
184 Produkter
Sorter og filtrér

iPhone 11 deksel - eksklusive mobildeksler i trendy design

IDEAL OF SWEDEN tilbyr et bredt utvalg i deksler til iPhone 11. Vi har mange spennende varianter med forskjellige trykk, teksturer og farger som passer til de fleste stiler og personligheter. Vi har hentet inspirasjon fra mote- og designverdenen for å gjøre livet ditt litt enklere, med funksjonelle løsninger som ikke går på bekostning av stil og kvalitet. Våre design gjør de små detaljene og nyansene om til noe spennende og unikt, og lar deg lage ditt eget design ved å mikse og matche.

Våre høykvalitets iPhone 11 deksler er slanke og fleksible, men de er likevel holdbare og gir telefonen god beskyttelse. Alle våre mobildeksler er enten laget av nøye utvalgt hardplast eller ekslusivt PU-lær, som begge er slitesterke materialer. iPhone 11 deksel fra IDEAL OF SWEDEN har også en myk foring på innsiden for å beskytte din telefon mot riper. Om du ønsker å gi din iPhone Xs en look som hyler siste skrik har vi en lang rekke mobildeksler som er inspirert av sesongens farger, materialer og trykk. Alle våre mobildeksler er del av våre magnetisk kompatible produkter som vi kaller Accessories of Attraction. Dette betyr at du med et enkelt klikk kan kombinere ditt mobildeksel med en magnetisk kortholder, lommebok eller mobilholder og på denne måten alltid kunne utnytte din telefon på best mulig måte. Dette gjør også at du kan være kreativ ved å mikse og matche forskjellige deksler og tilbehør, og på denne måten lage din egen unike kombinasjon.

For å sikre at telefonen har nok lading hele dagen har vi også matchende ladeutstyr til din iPhone 11 som du kan mikse og matche med våre mobildeksler. Du kan velge mellom trådløse qi-ladere eller powerbanks i våre mest populære design, og velge farger og trykk for å lage din egen unike kombinasjon. Vi anbefaler at du også beskytter skjermen med av våre ripesikre skjermbeskyttere, slik at din iPhone 11 blir beskyttet på alle kanter. Slik sikrer du at telefonen din alltid ser bra ut og er godt beskyttet.