iPhone 5/5s/SE deksler

Utforsk vårt utvalg av iPhone 5/5s/SE deksler og beskytt mobilen din med de nyeste trendene

Sort & filter
0 Produkter

Oi.. det ser litt tomt ut her.

View all our iPhone 13 Phone Cases

Similar categories you may like

Moteriktige deksler for iPhone 5 og 5s

IDEAL OF SWEDEN tilbyr et stort utvalg av eksklusive mobildeksler for din Apple iPhone 5 og iPhone 5s. Våre premium produkter er inspirert av de siste trendene innen mote og interiør og er både trendy og praktisk. Vi hjelper deg å gjøre mobilen unik med et motedeksel som matcher din personlige stil!

Våre mobildeksler for iPhone 5/5s har god kvalitet og er laget av fleksibel og slitesterk hard plastikk. Takket være en myk indre kant, beskytter dekslene våre din iPhone effektivt fra bulker og riper. Dekslene våre er inspirert av de siste fargene, trykkene og materialene denne sesongen, slik at din mobiltelefon får en trendy look. Utvalget varierer fra marmor og blomstertrykk til geometriske mønstre. Den magnetiske funksjonen tillater deg og mikse og matche motedekselet ditt med andre deler fra IDEAL. På denne måten kan du koble mobildekselet ditt til et lommebokdeksel elle vår praktiske  phone bil- eller ringmount for maksimal komfort og stil.

For å holde mobilen din ladet hele dagen, tilbyr vi også tilbehør for lading til din iPhone 5/5s. De kommer i våre mest populære design og du kan velge mellom Qi-ladere og powerbanks i ulike farger og design for å lage din personlige kombinasjon! Vi anbefaler at du fullfører ditt deksel med vår anti-ripe skjermbeskyttelse for å gi din iPhone 5 den ultimate beskyttelse! Da kan du være sikker på at mobilen din alltid ser bra ut og er beskyttet!