iPhone 12 Pro Max deksler

Eksklusive deksler til iPhone 12 Pro Max designet og inspirert av de seneste motetrendene.

Sorter og filtrér
156 Produkter

iPhone 12 Pro Max deksel i design inspirert av sesongens nyeste trender

IDEAL OF SWEDEN tilbyr et eksklusivt utvalg av motedeksler for iPhone 12 Pro Max, inspirert av de nyeste trendene innen mote og interiør. Match ditt iPhone 12 Pro Max deksel i henhold til din stil og smak og gjør mobilen til et personlig og moteriktig tilbehør! Vi har et godt utvalg av iPhone 12 Pro Max deksler som gjør det enkelt for deg å finne din perfekte match.

Vår kolleksjon av motedeksler har et stort utvalg av design og farger, alt fra blomstertrykk til geometriske mønstre, mulighetene er nesten uendelige! I tillegg er det et tynt fôr i mokrofiber på innsiden av iPhone 12 Pro Max dekselet som beskytter din iPhone mot riper og støt. Hvert deksel er også en del av Accessories of Attraction, noe som betyr at de er magnetiske og kompatible med hverandre. Du kan for eksempel kombinere motedekselet ditt med et lommebokdeksel fra IDEAL OF SWEDEN eller feste motedekselet til en praktisk bil- eller ringholder. Det er bare å mikse og matche for å finne den perfekte kombinasjonen for dine behov!

For å gi smarttelefonen din maksimal beskyttelse, så anbefaler vi deg å fullføre looken med en skjermbeskytter for iPhone 12 Pro Max.