iPhone 13 MINI deksler

Smarte tilbehør til iPhone 13 mini av høy kvalitet. 

Laget av etiske og ikke-animalske materialer.

Ingen aktive filter
58 Produkter
Sorter og filtrér

Deksler, lommebøker, vesker og mer til iPhone 13 Mini – inspirert av de nyeste motetrendene.

IDEAL OF SWEDEN tilbyr et stort utvalgt av eksklusive tilbehør slik som iPhone Deksler, Lommebøker, Clutcher, Vesker og ladere som passer til iPhone 13 Mini. Inspirert av de nyeste trendene innen mote og interiør, fokuserer våre premium produkter på innovative design og funksjonalitet. Vi designer våre tilbehør i våre studioer i Stockholm og tilbyr et stort utvalg av design, print og teksturer laget til iPhone 13.

Våre stilige mobiltilbehør av høy kvalitet er kompatible med iPhone 13 Mini modellen, laget med en perfekt passform som beskytter 5,4-inch skjermen og kantene. Alle deksler har en elegant ramme som beskytter kameraet med dobbel linse, og har en slank passform for å beskytte din mobil uten å se klumpete ut. Laget av slitesterk, men fleksibel plast, med en eksklusiv, myk innside, slik at dekslene effektivt kan beskytte din iPhone 13 Mini fra merker og riper.

For en cutting-edge look kan du kombinere din iPhone 13 Mini med andre IDEAL OF SWEDEN tilbehør slik som våre deksler, lommebøker, clutcher og vesker, hvor alle er tilpasset mobilens lette vekt. Mix og match din personlige stil med våre kompatible Qi ladere, power banks og ladekabler tilgjengelig i ulike design. Accessories of Attraction serien gjør det enkelt for deg å koble mobilen din i bilen og ring-mount for maksimal komfort og stil. Vi anbefaler at du også beskytter skjermen med våre ripesikre skjermbeskyttere, slik at mobilen din får maksimal beskyttelse.