Statement AirPods Cases

Våre Statement Airpods Cases er laget i luksuriøse og spennende design inspirert av de nyeste trendene.

Sorter og filtrér
8 Produkter

AirPods-deksler i trendy design

Våre AirPods-deksler er laget for å beskytte dine AirPods og transformere den minste detalj til et luksuriøst motetilbehør i ulike design som vil passe din stil. Laget for å gi optimal beskyttelse av dine AirPods, har våre deksler en sleek og kompakt look, uten å se bulkete ut, og er kompatible med både generasjon 1, 2 og Pro.

AirPods-dekslene er tilgengelig i en rekke ulike design som er laget av nøye utvalgt hardplast for best beskyttelse og varighet. Vi tilbyr også dekslene i en rekke ulike teksturer laget av PU-lær designet for å etterligne luksuriøst skinn – disse kommer i ulike farger og mønster for å passe din personlige stil. Beskytt dine AirPods med stil og et hint av luksus, nyt komfortabel og optimal bruk, og lad dine AirPods uten å måtte fjerne dekselet takket være vårt kompakte design som passer perfekt.

IDEAL OF SWEDEN AirPods-deksler er compatible med våre kabelladere og trådløse QI-ladere. Våre mobil- og motetilbehør har en rekke ulike design, slik at du kan koordinere eller bytte ut dine tilbehør. Mix og match våre design og lag dine egne personlige sett med våre mobildeksler, lade-tilbehør, QI-ladere og mer. Før de sendes hjem til deg er hvert deksel kvalitetstestet for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Våre AirPods-deksler er det perfekte tilbehør å ha når du er på farten og vil gi deg et touch av luksus i hverdagen.