Sorter og filtrér
48 Produkter
Utvalget vårt er tilpasset deg.

Vi har noe for alle, men vi ønsker at du skal finne det som passer deg.Velg den mobilenheten du vil se produkter for, så tilpasser vi utvalget etter ditt valg..

Utvalget vårt er tilpasset deg.

Vi har noe for alle, men vi ønsker at du skal finne det som passer deg.Velg den mobilenheten du vil se produkter for, så tilpasser vi utvalget etter ditt valg..

Det beste i mote og design kombinert i ett mobildeksel

Vil du finne ditt perfekte, nye kule mobildeksel til din telefon har du kommet helt rett. Vi i IDEAL OF SWEDEN vet at et deksel ikke skal være kjedelig, det skal være trendy. Du vil jo ha noe som står i stil med deg og matcher din personlighet og stil. Derfor har vi mange ulike design av høy kvalitet.

Helt siden vi startet har nysgjerrighet og det å tenke nytt stått høyt hos oss. Vi vet at verden forandrer seg for, og raskere enn før. Ved å fokusere på å levere produkter som tåler hverdagsbruk og ikke minst ser bra ut, har vi vært en foretrukket forhandler av telefondeksler for mange. Vi har mange design og det kommer nye hele tiden. Vi stopper ikke opp, fordi vi vet at stiler forandrer seg og forandring fryder. Så enten du liker klassiske dyremønster, marmor, naturmaterialer, eller mer fashion pregede deksler så har vi noe for deg. Vi har også samarbeid med internasjonale moteprofiler og tilbyr da colab-design deksler.

På grunn av vårt fokus på å tenke innovativt har vi laget et helt økosystem når det kommer til mobildeksler. Vår signaturfunksjon, Accessories of Attraction ble skapt av ideen om et deksel som fungerer mer enn bare som beskyttelse for telefonen. Vår smarte magnetiske teknologi gjør at du enkelt kan kombinere din mobiltelefon med alle mobildeksel, kortholdere, lommeboksfutteral. Alt avhengig av den funksjonen du ønsker. Dekselet fester seg til kortholderen eller futteralet ved hjelp av sterke magneter. Dette sikrer at alt sitter på plass alltid, men at du likevel enkelt kan skifte når du vil!

Her hos oss IDEAL OF SWEDEN har du noen som bryr seg om kvalitet, funksjon og ikke minst design. Uansett hva du jobber med, hvem du er, eller hvilken stil du har, så skal du finne noe som matcher deg og ditt hverdagsliv hos oss. Et telefondeksel er noe mer enn bare en beskyttelse, det er en forlengelse av deg og din stil!