Samsung Galaxy S10 plus deksler

Eksklusive deksler til Galaxy S10 + designet og inspirert av de seneste motetrendene

Sort & filter
Ingen aktive filter
5 Produkter

Similar categories you may like

Stilige mobildeksler for Samsung Galaxy S10+

IDEAL OF SWEDEN tilbyr et eksklusivt utvalg av motedeksler for Samsung Galaxy S10+, inspirert av de nyeste trendene innen mote og interiør. Match ditt Galaxy S10+ deksel i henhold til din stil og smak og gjør mobilen til et personlig og moteriktig tilbehør! Vi har et godt utvalg av Galaxy S10+ deksler som gjør det enkelt for deg å finne din perfekte match.

Vår kolleksjon av motedeksler har et stort utvalg av design og farger, alt fra blomstertrykk til geometriske mønstre, mulighetene er nesten uendelige! I tillegg er det et tynt fôr i mokrofiber på innsiden av Galaxy S10+ dekselet som beskytter din Galaxy mot riper og støt. Hvert deksel er også en del av Accessories of Attraction, noe som betyr at de er magnetiske og kompatible med hverandre. Du kan for eksempel kombinere motedekselet ditt med et lommebokdeksel fra IDEAL OF SWEDEN eller feste motedekselet til en praktisk bil- eller ringholder. Det er bare å mikse og matche for å finne den perfekte kombinasjonen for dine behov!

For å gi smarttelefonen din maksimal beskyttelse, så anbefaler vi deg å fullføre looken med en skjermbeskytter for Galaxy S10+.