Samsung Galaxy A70 deksler

Eksklusive deksler til Galaxy A70 designet og inspirert av de seneste motetrendene

Sort & filter
Ingen aktive filter
1 Produkt

Similar categories you may like

Samsung Galaxy A70 deksel i trendy svensk design

iDeal of Sweden tilbyr et eksklusivt utvalg av motedeksler for Samsung Galaxy A70, inspirert av de nyeste trendene innen mote og interiør. Match ditt Galaxy A70 deksel i henhold til din stil og smak og gjør mobilen til et personlig og moteriktig tilbehør! Vi har et godt utvalg av Galaxy A70 deksler som gjør det enkelt for deg å finne din perfekte match.

Vår kolleksjon av motedeksler har et stort utvalg av design og farger, alt fra blomstertrykk til geometriske mønstre, mulighetene er nesten uendelige! I tillegg er det et tynt fôr i mokrofiber på innsiden av Galaxy A70 dekselet som beskytter din Galaxy mot riper og støt. Hvert deksel er også en del av Accessories of Attraction, noe som betyr at de er magnetiske og kompatible med hverandre. Du kan for eksempel kombinere motedekselet ditt med et lommebokdeksel fra iDeal of Sweden eller feste motedekselet til en praktisk bil- eller ringholder. Det er bare å mikse og matche for å finne den perfekte kombinasjonen for dine behov!

For å gi smarttelefonen din maksimal beskyttelse, så anbefaler vi deg å fullføre looken med en skjermbeskytter for Galaxy A70.