Galaxy S9+

Trendy tilbehør til Galaxy S9+ i årets hotteste design. Deksler, lommebøker og ladetilbehør.

Rask levering
14 dagers returrett
Sikker betaling
120 Produkter
Din valgte enhet er

TRENDY MOBILDEKSLER FOR SAMSUNF GALAXY S9+

iDeal of Sweden tilbyr et stort utvalg av eksklusive mobildeksler for din Samsung Galaxy S9+. Våre premium produkter er inspirert av de siste trendene innen mote og interiør og er både trendy og praktisk. Vi hjelper deg å gjøre mobilen unik med et motedeksel som matcher din personlige stil!

Våre mobildeksler for Galaxy S9+ har god kvalitet og er laget av fleksibel og slitesterk hard plastikk. Takket være en myk indre kant, beskytter dekslene våre din Galaxy S9+ effektivt fra bulker og riper. Dekslene våre er inspirert av de siste fargene, trykkene og materialene denne sesongen, slik at din Galaxy S9+ får en trendy look. Utvalget varierer fra marmor og blomstertrykk til geometriske mønstre. Den magnetiske funksjonen tillater deg og mikse og matche motedekselet ditt med andre deler fra iDeal. På denne måten kan du koble mobildekselet ditt til et lommebokdeksel elle vår praktiske phone bil- eller ringmount for maksimal komfort og stil.

For å holde mobilen din ladet hele dagen, tilbyr vi også tilbehør for lading til din Galaxy S9+ sine motedeksler. De kommer i våre mest populære design og du kan velge mellom Qi-ladere og powerbanks i ulike farger og design for å lage din personlige kombinasjon! Vi anbefaler at du fullfører ditt deksel med vår anti-ripe skjermbeskyttelse for å gi din Galaxy S9+ den ultimate beskyttelse! Da kan du være sikker på at mobilen din alltid ser bra ut og er beskyttet!