Deksler

Stilige deksler inspirert av de siste trendene innen mote og interiør.

Rask levering
30 dagers returrett
Sikker betaling
Fashion Cases
Classic Cases
Collab Cases
Din valgte enhet er
91 Produkter
Ingen produkter ble funnet.

Trendy deksler - det beste av mote og interiør i ett og samme deksel.

Med de nyeste trendene innen mote og interiør, så henter mobildekslene våre inspirasjon fra sesongens mote på catwalken og interiørstiler. Som den perfekte blanding av mote og teknologi, har hvert motedeksel god funksjonalitet, samtidig som det gir telefonen en trendy look. Med et nøye utvalgt designspekter, tilbyr vi det perfekte tilbehør for å matche din personlige stil og individuelle humør.

Takket være Accessories of Attraction, er våre motedeksler magnetisk kompatible med nesten alle produktene våre, og lar deg koble mobilen din med våre magnetiske lommebøker eller holdere (Car Mount eller Ring mounts). Våre nyskapende design kombinerer mote og funksjonalitet.

For at du skal kunne nyte de høyeste standarder for kvalitet og funksjonalitet, så er våre håndlaget av nøye utvalgt hardplast, noe som er usedvanlig sterkt og holdbart. Før den blir sendt til hjem til deg, blir hvert deksle kvalitetstestet for å gi deg en best mulig opplevelse. Et mykt innlegg gir ekstra god beskyttelse til motedekselet og hindrerat monilen får bulker eller riper.

For å fullføre looken, anbefaler vi at du bruker våre knusesikre skjermbeskyttere. På denne måten kan du være sikker på at telefonen din alltid følger trender og er beskyttet!