Deksler

Stilige mobildeksler designet og inspirert av de seneste motetrendene. Kle opp telefonen din i årets hotteste farger og design.

Your chosen device is
94 Products
No products were found.

Mobildeksel i svensk design

Våre mobildeksler preges av en sterk følelse av design og mote, samtidig som de er funksjonelle og motstandsdyktige. Tanken bak iDeal Of Swedens sine deksler er at de skal forvandle telefonen fra et verktøy til en accessories. Vi synes at det, slik som med klær og interiør, skal være en selvfølge at ditt mobildeksel skal tilpasse seg etter mote og trender, samt at det skal kunne matche din personlige stil. Derfor finnes det et stort utvalg av deksler å velge mellom, slik at du kan variere etter anledning og humør.

Når du kjøper et mobildeksel fra iDeal Of Sweden kan du være sikker på å få et produkt i premiumkvalitet som passer deg og din telefon, og som er inspirert av sesongens heteste farger og mønster.

Dekselet er laget i fleksibel, men sterk og hardfør plast, og innsiden er foret med et mykt og eksklusivt materiale, som ligner semsket skinn , og som forhindrer riper.

De aller fleste av våre mobildeksler er også magnetisk kompatible med våre øvrige produkter i The iDeal Concept. Du kan kombinere ditt mobildeksel med en av våre håndlagde mobillommebøker og smarte holdere. Miks og match, og skap din egen perfekte kombinasjon!

Vi anbefaler også at du komplementerer dekselet med en av våre skjermbeskyttere. Da kan du være sikker på at din telefon er fullstendig beskyttet.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Abonner på nyhetsbrevet vårt og vær først til å motta våre tilbud og nye produktlanseringer.
Vi holder opplysningene dine trygge og du kan når som helst melde deg av.