AirPods deksler

Våre AirPods-deksler gir dine AirPods optimal beskyttelse og kommer i mange vakre design.

Sorter og filtrér
243 Produkter

Elegante AirPods deksler og cases som gir optimal beskyttelse

Våre AirPods deksler er laget for å beskytte dine AirPods, og de kommer i mange spennende, luksuriøse og moteriktige varianter med spennende detaljer som er skreddersydd til din stil. De gir dine AirPods suveren beskyttelse, og har et slankt og kompakt design som gjør at de ikke tar for stor plass. De er kompatible med både 1. og 2. generasjon, og også Pro-modellen.

AirPods dekslene er tilgjengelige i mange forskjellige varianter med trykk som er laget av høykvalitets hardplast som er slitesterk og gir god beskyttelse. I tillegg har vi en rekke varianter med teksturer og relieff, som er laget for å imitere forskjellige dyreskinn. De er laget i PU-lær og finnes i mange forskjellige sammensetninger av trykk og farge, slik at de passer til enhver stil og alle slags stemninger. Beskytt dine AirPods med luksuriøst og stilfullt tilbehør. Du kan nyte hvor enkelt det er å bære rundt og lade dine AirPods uten å ta dem ut, siden våre AirPods Caser er så slanke og kompakte at de passer perfekt.

Alle IDEAL OF SWEDEN AirPods Cases er kompatible med både våre ladekabler og våre trådløse QI-ladere. Vi tilbyr et stort utvalg i moderne og moteriktig tilbehør til din mobiltelefon, og du velge å kjøre en spesiell stil eller blande dem slik du vil. Miks og match våre varianter og lag ditt eget personlige sett med våre mobildeksler, ladekabler, QI-ladere og mye annet. Alle våre mobildeksler blir kvalitetskontrollert før vi sender dem hjem til deg, slik at du er garantert en god brukeropplevelse. Våre AirPods deksler er det perfekte tilbehøret for deg som er på farten og vil omgi deg med litt luksus i hverdagen.