Active Collection

Pust dypt. Ta deg litt tid for deg selv. Ta deg tid til å reflektere.

Det er på tide å gjøre å gjøre noe som får deg til å føle deg bra,

fir å klarne hodet og bli i ett med deg selv.

226 Produkter
Sorter og filtrér
Ingen produkter ble funnet.

Jobb smartere, ikke hardere, disse produktene er perfekte når du er aktiv.

Pakk vesken din, gå utover det vanlige og omfavn det som får deg til å føle deg mektig. Fyll tankene dine med motivasjon og omvend energien din til lykke. Våre aktive tilbehør vil hjelpe deg på veien. Med en gjennomtenkt finesse og moderne løsninger vil disse produktene transformere hverdagen din. Fra sofistikerte og glamorøse vesker til vannflasker som utstråler følelser av pålitelighet og selvsikkerhet. Utforsk våre nyeste produkter fra Active Collection A/W21.

Vår nye Active kolleksjon er full av produkter med trendy og klassiske naturlige toner av beige, sort og flotte rosenyanser. Med vatterte detaljer gir veskene en myk, men samtidig dristig look med et skulpturelt design. Disse veskene byr på tilgjengelighet og hverdagsluksus, perfekt til når du er på farten.

Med våre nye Olympia 2-in-1 Bags kan du enkelt gå fra å ha en ryggsekk til å bære en tote bag. Med klassiske men samtidig modige elementer, er denne 2-in1 hobo og ryggsekk allsidig og funksjonell på samme tid. Designet fører sammen eleganse og stil med en enkelthet som passer til hverdagen.

Dette unike og allsidige designet finnes også på vårt helt nye Olympia 3-in-1 Utility Belt. Designet holder dine hverdagslige tilbehør organisert og tar tilgjengelighet til et helt nytt nivå.

Det å huske på å drikke nok vann i løpet av dagen kan noen ganger være vanskelig og bli nedprioritert. La oss hjelpe deg med dette! Med våre nye og friske vannflaske-design kan du ta med deg drikke over er alt. Flaskene holder væsken kald i 24 timer og holder varm drikke varmt opp til 12 timer. Å holde seg hydrert gjennom dagen har aldri vært enklere, nå som du kommer til å ønske å ta med deg den vakre flasken over alt - moteriktig og hydrert på samme tid. God helse er nøkkelen til suksess, start i dag og bli den beste versjonen av deg selv. Vi har utstyret som vil hjelpe deg i gang.