+20% RABATT PÅ KJØP OVER 690 NOK

VI INTRODUSERER DEN PERFEKTE KOMBINASJON AV NYSKAPNING OG SKANDINAVISK DESIGN.

IDEAL OF SWEDEN er et globalt mote- og livsstilsmerke som lager premium mobiltilbehør til hverdagen.

Ved å skape den perfekte syntesten av mote og teknologi, står IDEAL OF SWEDEN for litt luksus som vil gjøre hverdagen enkel og luksuriøs. Fra mobildeksler , mobil-lommebøker , ladekabler , p ower banks til vesker og annet motetilbehør, er våre designs inspirert av de siste trendene innen mote og interiør, med smarte funksjoner og spennende stiler.

Some en av bransjens pionerer, er IDEAL OF SWEDEN kjent for sin forpliktelse for utstående kvalitet og høye standarder. Ved å introdusere nyskapende funksjoner og nye måter å tenke på, så redesigner merket hele tiden den mobile opplevelsen. Vi står for premium motetilbehø som omfavner både stil og praktiske behov for dagens tilkoblede livsstil.

Vi har utviklet et økosystem med produkter som er kompatible med hverandre. Vi kaller dette for “Accessories of Attraction” og det lar deg skape din egen look ved å mikse og matche mobildeksler med lommebokdeksler, ladekabler og power banks. Sjekk vårt brede utvalg av mobiltilbehør og finn en kombinasjon som passer din personlige stil.