Datavesker

Datavesker i et luksuriøst design inspirert av de nyeste Skandinaviske motetrendene.

Sort & filter
Ingen aktive filter
3 Produkter

Similar categories you may like

Datavesker og laptop-sleeves laget av nøye utvalgte materialer

Hos IDEAL OF SWEDEN finner du datavesker som tilføyer praktisk luksus i hverdagen. Med nøye utvalgte materialer av etisk og ikke-animalsk PU-lær, vil våre vesker av høy kvalitet beskytte din laptop under lagring og når du er på farten. Designet med en innovativ og tidløs stil, passer våre datavesker og laptop-etui perfekt til både en mykere stil eller en mer edgy look. Alle våre laptop-etui og vesker er designet med smarte lommer og et elegant design for den ultimate kombinasjonen av mote og luksus.

Med optimal beskyttelse og funksjonalitet i fokus, er data-etuiene laget for å passe både Macbook Pro 13 og Macbook Pro 16 i størrelse. Unity Messenger Laptop-veskene er laget i et monokrom design inspirert av de nyeste motetrendene. De passer til både skole og arbeid, og gir deg en profesjonell og moteriktig look. Vi er sikker på at du finner en dataveske som passer din unike stil.

Våre datavesker og laptop-etui kommer i flere ulike varianter av teksturer – med elegante detaljer og smarte løsninger for oppbevaring. En key-ring er lagt inn i designet slik at du kan feste nøklene dine, ulike tilbehør eller pynt på fremsiden av vesken. Med to enkle klikk kan du feste og fjerne den inkluderte skulderstroppen. Hvis du ønsker å endre stilen eller fargen på stroppen, kan du velge mellom ulike design tilgjengelig på nettsiden vår. Disse skulderstroppene selges separat, og du kan mikse og matche etter eget ønske og finne looken som passer deg.