Veskereimer

Våre veskestropper finnes i mange spennende varianter.

Sort & filter
Ingen aktive filter
5 Produkter

Similar categories you may like

UTSKIFTBARE VESKESTROPPER FORLENGER DIN VESKES HOLDBARHET

Her finner du veskestropper og skulderstropper til vesker og halskjede deksler. Noen av våre stilige stropper er inkludert når du kjøper en spesifikk veske eller halskjede deksel, men de fleste av vestestroppene i denne kategorien er eksklusive og kan kun kjøpes separat. Dette er for at du skal kunne finne den vestestroppen som passer din personlige

stil best.

Mange av våre veskestropper har praktiske lommer til dine AirPods, rom til dine nøkler eller krok for festing av minivesker eller nøkkelringer .

Så, hvorfor skal du kjøpe en ekstra veskestropp? Svaret er enkelt! Våre stropper er kompatible med både våre halskjede deksler og de fleste av våre vesker. Du kan derfor enkelt bytte ut stroppen på vesken for å gi den en ny look. Vi har mange ulike design å velge mellom. Velg en bredere stropp for en tøffere look, et mønster som sebra eller slangeskinn for en mer modig look, en tynnere veskestropp med kjede for en klassisk stil, eller en luksuriøs flettet stropp med silkemateriale. Hos IDEAL OF SWEDEN er det enkelt å finne produkter som kan kombineres for maksimal utnyttelse.