Sort & filter
0 Produkter

Oi.. det ser litt tomt ut her.

View all our iPhone 13 Phone Cases

Similar categories you may like

Trendy mobildeksler for Samsung Galaxy A20

iDeal of Sweden tilbyr et stort utvalg av eksklusive mobildeksler for din Samsung Galaxy A20. Våre premium produkter er inspirert av de siste trendene innen mote og interiør og er både trendy og praktisk. Vi hjelper deg å gjøre mobilen unik med et motedeksel som matcher din personlige stil!

Våre mobildeksler for Galaxy A20 har god kvalitet og er laget av fleksibel og slitesterk hard plastikk. Takket være en myk indre kant, beskytter dekslene våre din Galaxy A20 effektivt fra bulker og riper. Dekslene våre er inspirert av de siste fargene, trykkene og materialene denne sesongen, slik at din Galaxy A20 får en trendy look. Utvalget varierer fra marmor og blomstertrykk til geometriske mønstre. Den magnetiske funksjonen tillater deg og mikse og matche motedekselet ditt med andre deler fra iDeal. På denne måten kan du koble mobildekselet ditt til et lommebokdeksel elle vår praktiske  phone bil- eller ringmount for maksimal komfort og stil.

For å holde mobilen din ladet hele dagen, tilbyr vi også tilbehør for lading til din Galaxy A20 sine motedeksler. De kommer i våre mest populære design og du kan velge mellom Qi-ladere og powerbanks i ulike farger og design for å lage din personlige kombinasjon!