THE NEW UTILITY med Bianca Ingrosso


Alltid på farten og alltid tilkoblet, The New Utility feirer hverdagens helter som utgjør hele forskjellen. Det eksklusive iDeal Concept-utvalget av magnetisk kompatibelt tilbehør omfavner moderne komfort og tilbyr enkel luksus og økt komfort for dagens tilkoblete livsstil.

Fashion Case

Stilige mobildeksler designet og inspirert av de seneste motetrendene. Kle opp telefonen din i årets hotteste farger og design. Vi oppdaterer våre produkter jevnlig slik at vi kan følge dagens trender innen interiør og mote. Vi har alltid kvalitet, funksjonalitet og høy standard som primære nøkkelord.

Mayfair Clutch

Clutchen er håndlaget i god kvalitet med nøye utvalgte og miljøvennlige materialer. Et luksuriøst og mykt stoff i mikrofiber beskytter telefonen din, hindrer riper, og gir dekselet en luksuriøs følelse. Den har også en diskret og magnetisk knappelås som er enkel og tryggere å bruke enn en standard magnetisk lås og som er mykere enn en vanlig knapp.

PHONE HOLDERS & MOUNTS

Våre mobilholdere og magnetiske fester kan brukes både i bilen og i hjemmet. Disse produktene er kompatible med alle våre mobildeksler. Ring Mount er en stilig, måte å legge til grep og sikkerhet til telefonen din. Magneten har fått karakteren N52, noe som er det høyeste for magneter.

Fashion Qi Charger

Qi trådløse ladeputer er både praktiske og utsøkte, og kan brukes med Qi-aktiverte smarttelefoner. Denne praktiske laderen har støtte for opptil 10 W og kan brukes med iPhone XR/ Xs Max/ Xs/ X/ 8/ 8 Plus og Samsung S8/ S8 Plus/ S9/ S9 Plus/ S10 /S10+ /S10E, samt andre enheter som har støtte for Qi-lading. Det beste av alt er at du ikke behøver å ofre stilen for funksjonalitet, siden Qi-laderen er tilgjengelig i våre mest populære design.

Power Bank & Cable

Våre power banks har et 5000mAh-batteri som lader telefonen din opptil to ganger, og den passer perfekt i lommen eller vesken med sitt slanke design. 2. 1A-utgang gjør ladingen rask. Bland og match med deksler og kabler i samme design for å gjøre antrekket ditt komplett.

BIANCA-EFFEKTEN

Vi introduserer Bianca Ingrosso for iDeal Of Sweden

Designer, entreprenør og influencer Bianca Ingrosso er en kvinne med mange talenter. Som en moderne muse i det offentlige, så inspirerer Bianca kvinner i alle aldre med sin vær-bedre holdning, uknuselige ærlighet og uanstrengte skjønnhet. Vi har invitert den unge power-kvinnen til å bli det nye ansiktet for iDeal Of Sweden. Bianca bringer myke silhuetter, forenklede former og sin ultimate signatur til tilbehøret.

Les mer

#iDealofSweden

"Tag your photos with #idealofsweden to be featured in our feed"

iDeal Of Sweden

Chelsea Wristlet

Chelsea håndveske er både kompakt og funksjonell

Shop nå