Personvern


Personopplysninger

I forbindelse med registreringen på nett og bestilling av produkter på nettsiden til iDeal Of Sweden, godtar du ved loven at vi lagrer og bruker informasjonen i vår virksomhet for å oppfylle vår forpliktelse overfor deg. iDeal Of Sweden (reg. Nr. 556889-7994) beskytter dine personlige opplysninger under Data Protection Act.

Vi bruker kun informasjonen for følgende formål.

  • Behandle & levere bestillingen
  • Kommunisere med deg og tilby kundestøtte
  • Sende relevant informasjon om produkter og kampanjer

Informasjon eller endringer i din informasjon

Du har alltid tilgang til å se dine personopplysninger som er registrert hos oss. Hvis det er feil eller ufullstendig, har du rett til å få data endret eller fjernet. Hvis du ikke ønsker å motta informasjon fra oss, kan du enkelt avslutte abonnementet eller ta kontakt med vår kundeservice. iDeal Of Sweden bruker kryptert dataoverføring og er SSL-sertifisert.

Betaling og personlig informasjon gjøres gjennom sikre nettsteder. Hvis du er under 18 år, må du ha foreldrenes tillatelse å bestille produkter hos Deal Of Sweden.

Hvilke opplysninger innhenter vi?

Vi samler kun inn relevant informasjon som du gir oss når du kontakter oss, registrering på vårt nyhetsbrev eller når du bestiller våre produkter på nett. Informasjonskapsler kan også samle inn informasjon om besøket, for eksempel demografi, varigheten på sider eller sider som er besøkt.

Tredjeparter

iDeal Of Sweden kan dele kundeinformasjon med tredjeparter for å levere tjenester til kundene våre. Ingen personlige data videresendes, endres eller publiseres utenfor organisasjonen vår eller våre pålitelige partnere.

Bruker iDeal Of Sweden informasjonskapsler?

iDealOfSweden.com bruker faste og midlertidige informasjonskapsler for best funksjonalitet på nettstedet.

Hva er en informasjonskapsel og hva blir den brukt til?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen og inneholder informasjon. Informasjonskapsler brukes kun av tekniske grunner for nettstedets funksjonalitet, for eksempel logikk, navigasjon og skjemabehandling. Det finnes to typer informasjonskapsler, en som lagrer en fil permanent på datamaskinen og en annen som lagres midlertidig mens du er på våre nettsider.

Hvordan kan du unngå informasjonskapsler?

Hvis du ikke vil ha informasjonskapsler lagret på din datamaskin, kan du deaktivere den i nettleserinnstillingene (se nettleserens instruksjoner, fremgangsmåten varierer avhengig av hvilken nettleser du bruker). Dette betyr imidlertid at funksjonaliteten til nettstedet og relevante kjøp vil være begrenset.

Oppdateringer

Informasjonen på denne siden kan oppdateres fra tid til annen, og vi anbefaler at brukerne av nettsiden går tilbake til denne delen ofte for å holde seg oppdatert.
Alle oppdateringer vil bli lagt ut på denne siden.

iDeal Of Sweden