Gjør det personlig

Gjør tilbehøret ditt unikt med en personlig monogram. Laget av rike, skinnlignende materialer, så er våre tilpassede varer definisjonen på luksus. Ved å velge opptil fire tegn, så kan du spesialtilpasse tidløst tilbehør ved å bruke dine personlige initialer eller manifestet du elsker med et par-monogram. Hvert monogram håndtrykkes på tradisjonelt vis med den største omsorg og ekspertise, slik at du får den perfekte gaven til deg selv eller de du er glad i.

Vennligst merk at hvert personlige monogram er håndlaget spesielt for deg. Vi tar et begrenset antall ordre med skreddersydde produkter daglig for å sikre at ditt personlige diagram får den presisjonen og kjærligheten det fortjener. Dersom denne tjenesten er utilgjengelig for øyeblikket, vennligst sjekk igjen senere.

Vennligst merk: Personalized Monogram er ikke inkludert i tilbudet ”Buy 1, Get 1\"

Detaljer

Du kan velge opptil 4 tegn i Times New Roman, den perfekte stilen for å skape en klassisk og tidløs look. Hver bokstav håndpresses i delikat gullfolie og og påføres med store bokstaver som har en høyde på cirka 0,75 cm hver.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Abonner på nyhetsbrevet vårt og vær først til å motta våre tilbud og nye produktlanseringer.
Vi holder opplysningene dine trygge og du kan når som helst melde deg av.