Saffiano Black
Mayfair ClutchS/S 19
499 NOK
På lager
Rask levering
30 dagers returrett
1 års garanti
klarna_darkmastercard_darkvisa_darkamerican_express_dark
Oversikt
Detaljer

Mayfair Clutch er inspirert av det fasjonable distriktet Mayfair i London. Flankert av andre historiske områder som Westminster, Soho, Piccadilly Circus og Hyde Park, vil du i Mayfair finne vakre Grosvenor Square, Royal Academy of Arts og Bond Street Station, blant en mengde stilige butikker. Vårt mål er å fange auraen av eleganse og stil med en tidløs og smakfull fargepalett, som sikrer at dekselet har stil i flere sesonger framover. Mayfair-distriktet ikke vil gå ut av moten med det første, og det vil heller ikke Mayfair Clutch.

Mayfair Clutch Velvet kombinerer et tidløst design laget av luksuriøse fløyel, noe som skaper elegant, klassisk tilbehør som passer til enhver anledning. Fløyel har vært et dominerende materiale innen mote og interiørbransjen. Mayfair Clutch Velvet sitt vakre og skinnende materiale er perfekt for å ta din personlige stil til neste nivå. Den har en gullfarget stropp som kan tas av og bæres rundt håndleddet eller bare brukes som en fin detalj.

Clutchen er håndlaget av materialer som nøye utvalgt både med tanke på kvalitet og miljøvennlighet. Det luksuriøse og myke fôret av mikrofiber beskytter telefonen din, hindrer riper, og gir dekselet en eksklusiv følelse, mens den diskret og magnetiske knappelåsen er svært enkel å bruke, tryggere enn en standard magnetisk lås og lettere å bruke enn en klassisk knapp.

Et deksel av høy kvalitet er inkludert, noe som gjør at du enkelt kan ta ut telefonen din ved behov. Dekselet kan også skiftes ut med noen av våre magnetisk kompatible deksler i The iDeal Concept-kolleksjonen, noe som gir deg mulighet til å mikse og matche deksler og lommebokdeksler for å komplettere din personlige stil.

Relaterte produkter

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Abonner på nyhetsbrevet vårt og vær først til å motta våre tilbud og nye produktlanseringer.
Vi holder opplysningene dine trygge og du kan når som helst melde deg av.