HILS VELKOMMEN TIL GALAXY S10-SERIEN


Det er offisielt – Samsung Galaxy S10-serien er her. Oppdag de nye motedekslene våre for Galaxy S10, S10E og S10+ og bli den første til å gi din nye telefon en fresh look med de mest populære designene våre. Galaxy S10-serien er merkets nye flaggskip med et eksklusivt utvalg og nå kan du feire Samsung sitt 10-års jubileum. Velg mellom Carrara Gold, Golden Jade Marble, Port Laurent Marble og STHLM Wallet for å gi din splitter nye telefon litt ekstra luksus!

Carrara Gold

Carrara-marmor blir utvunnet i Toscana og har blitt brukt til skulpturer siden antikken, så det er med andre ord definisjonen på tidløst. De gylne nyansene i denne variasjonen tilfører en unik touch og harmoniserer vakkert med gulldetaljene i dekselets design.

Port Laurent Marble

Port Laurent marmor, med sin sorte base og gylne og blå nyanser, er slående dramatisk med en aura av elegant dekadens. Marmor er uten tvil en trend en bør følge med på nå. I løpet av de siste årene har det blitt stadig mer populært, og det ser ikke ut til å roe seg i overskuelig fremtid. Det vi elsker med marmor, er miksen av det klassiske med det moderne, som gir en luksusfølelse og et glamorøst skinn.

Golden Jade Marble

Dette dekselet er inspirert av de dype mosegrønne tonene til jadesteiner og luksuriøse gylne og hvite marmordetaljer. Kombinasjonen av farger og asymmetrisk mønster danner en art deco-liknende pastisj av ulike steiner, noe som gir dekselet et nytt og banebrytende utseende.

Sthlm Wallet

STHLM lommebokdeksel ble laget med den vakre hovedstaden i Sverige i tankene. Vi ønsket å fange essensen av denne kreative byen som stadig utvikler seg. Med rene linjer og minimalistisk design, som både er moderne og tidløst, lever STHLM lommebokdeksel opp til sin Skandinaviske designarv, som hedres for sin enkle estetikk. Lommebokdekselet er trendy for øyeblikket, og det kan vare i lang tid. Dette speiler selve byen og den trendy kulturen og cutting-edge industrien, samtidig som du kan se tilbake på en rik og ekspansiv historie.

iDeal Of Sweden

Chelsea Wristlet

Chelsea håndveske er både kompakt og funksjonell

Shop nå