A MARBLE AFFAIR Featuring Bianca Ingrosso


Polert marmor og dets skulpturelle mønstre er selve definisjonen på tidløs skjønnhet. Som en hyllest til det dyrebare materialet som er brukt og elsket siden oldtiden, så har vi har overført det til en samling av klassisk, men likevel motevennlig tilbehør. Fra elegant til leken, gjør signaturteksturen hvert design til et unikt stykke kunst.

Carrara Gold

Carrara-marmor blir utvunnet i Toscana og har blitt brukt til skulpturer siden antikken, så det er med andre ord definisjonen på tidløst. De gylne nyansene i denne variasjonen tilfører en unik touch og harmoniserer vakkert med gulldetaljene i dekselets design.

Outer Space Agate

Dette flammende dekselet er inspirert av halvedelsteinen Agat og dens eksepsjonelle egenskaper. Grå, hvite og gylne detaljer samlet gir et iøynefallende design, og gir følelsen av at den gamle steintypen er både moderne og tidsriktig

Golden Swirl

Luksuriøse gullelementer i skarp kontrast mot en hvit marmorbakgrunn kombineres i dette eksklusive designet og skaper magi! Hvit og gull er en fargekombinasjon som tiltaler de fleste og gjør det enkelt å gi looken din en elegant touch. Golden Swirl er et blikkfang som raskt vil bli en ny favoritt i tilbehørs-garderoben!

Golden Jade Marble

Dette dekselet er inspirert av de dype mosegrønne tonene til jadesteiner og luksuriøse gylne og hvite marmordetaljer. Kombinasjonen av farger og asymmetrisk mønster danner en art deco-liknende pastisj av ulike steiner, noe som gir dekselet et nytt og banebrytende utseende.

THE BIANCA EFFECT

28 februar 2019

The Bianca effect

Bianca loves that her collaboration with iDeal of Sweden is easy-going and uncomplicated. “We always have a good vibe and time together, which...

iDeal Of Sweden

Chelsea Wristlet

Chelsea håndveske er både kompakt og funksjonell

Shop nå