VI TROR PÅ INNSYN

Vi har tro på å skape en ansvarsfull virksomhet og vi elsker medarbeiderne våre. Fra hovedkontoret vårt i i Sverige til våre ansatte over hele verden: vi ønsker at teamet vårt skal kjenne seg hjemme hos iDeal of Sweden og at de trives på jobben.

Det er viktig for oss å rekruttere de beste talentene til teamene våre, uavhengig av personens kjønn, alder, religion eller etnisitet. Vi vil skape team med de mest kvalifiserte kandidatene og oppmuntrer til en allsidig arbeidsplass. Vi tar også stort ansvar når det kommer til våre underleverandører og fabrikker. Ved å besøke dem regelmessig kan vi se til at produktene våre produseres i bra lokaler og under arbeidsforhold som støtter ansattes rettigheter og velferd, ettersom de er en del av vår iDeal of Sweden-familie.


Alle våre produkter og produksjonsprosesser følger Europeiske standarder og retningslinjer. Våre produktprosesser er REACH-sertifiserte (”Registration, Evaluation, Authorisation & Restriction of Chemicals”), noe som begrenser produksjonen og bruken av kjemiske substanser, for å unngå potentsielle farer mot folkhelsen og naturen.