HAND IN HAND

Myndiggjøring av kvinnelige entreprenører i India
kvinnelige gründere i India

Likestilling, kjønn, fattigdom og dårlig utdanning er noen av verdens problemstillinger, i henhold til FN sitt mål for bærekraftig utvikling. Vi samarbeider med den svenske organisasjonen Hand i hånd for å hjelpe kvinner med lik rett til utdanning, slik at de skal nå sitt fulle potensiale og finne veien ut av fattigdom.

Å være økonomisk uavhengig er fortsatt luksus for mange kvinner over hele verden. De må ofte brødfø både seg selv og familien sin, noe som er en stor utfordring.

For å gjøre en forskjell i livet til disse kvinnene, så er vi stolte av å sponse en landsby i India, som gir kvinner mulighet til å starte egne virksomheter og starte reisen sin mot selvstendig liv. Gjennom utdanning og entreprenørskap oppfordrer hånd i hånd kvinner til å kjenne igjen sitt entreprenør-potensial, samtidig som de fremhever den viktige sosiale og økonomiske konsekvensen som disse kvinnene har for sine familier og samfunnet.
Basert på en selvhjelpsmodell får kvinner hjelp med å utvikle ferdighetene som er nødvendige for å starte og drive en bedrift, alt fra å finne en forretningsmodell for økonomistyring til markedsføring. I løpet av et år får kvinnene den kunnskapen og verktøyene de trenger for å starte sin egen virksomhet og ta ansvar for sin økonomiske uavhengighet.

Ved å sponse landsbyen i India, kan vi glede oss over å hjelpe cirka 150 kvinner ut av fattigdom og som starter nesten 100 bedrifter hvert år!