La Escuela iDeal in Colombia

IDEAL OF SWEDEN er stolt av å støtte La Escuela Ideal i Nord-Colombia. Hvert år gir vi 150 barn sjansen til å bygge sin beste fremtid.

IDEAL OF SWEDEN er stolt av å støtte La Escuela Ideal i Nord-Colombia. Hvert år gir vi 150 barn sjansen til å bygge sin beste fremtid.

Alle barn har rett til en god utdannelse. Utdannelse er veien ut av fattigdom, en mulighet for et uavhengig log sjanse til å utgjøre en forskjell i verden. Vi ønsker å gi alle barn tilgang til utdanning med kvalitet, så vi har startet en Svensk veldedighetsorganisasjon, Ankarstiftelsen, som det første skritt mot en bedre verden. Alle barn har rett til utdannelse, uansett hvor de kommer fra.

Sammen skal vi bygge en skole i Nord-Colombia. Lokalisert i Hurraichichon, en liten by i La Guajira-provinsen. Det nye “La Escuela Ideal” er hjertet av et stort isolert, nesten utilgjengelig område. Å komme seg på skolen er en utfordring for mange barn i landlige samfunn og de fleste skoler mangler ressurser til å vedlikeholde bygningene sine. Dette er grunnen til at IDEAL OF SWEDEN har valgt å bistå, for å forsikre seg om at lokale barn har tilgang til den utdanningen de så rettmessig fortjener.
Etter å ha fullført byggeprosessen i oktober2018 ble skolen gitt til lokalsamfunnet og åpnet dørene sine for barn i området. “La Escuela Ideal” gir 50 barn mulighet til å få verdifull kunnskap som vil hjelpe dem i fremtiden. Vi er veldig takknemlige for muligheten til å hjelpe disse unge menneskene med å utvikle seg, slik at de kan bruke sine ressurser og ekspertise for å tilby støtte der det trengs mest.