Janni Olsson Delér


28 år gamle Janni Olsson Delér omtaler seg selv både som livsstil- og moteblogger, så vel som en talentfull designer. Etter å ha blitt født og oppvokst i Stockholm, så har Janni bodd i Monaco med ektemannen Jon de siste tre årene. Janni har alltid likt å reise og tror at reisene er en av årsakene til at hun ble så populær på Instagram, etter at hun tok i bruk den sosiale medieplattformen for fem år siden. I tillegg til interessen for reising, så har Janni elsket mote så lenge hun kan huske. Hun beskriver sin egen stil som enkel med en twist og målet er å inspirere andre til å være seg selv. Når Janni designet kolleksjonen sin for iDeal Of Sweden ønsket hun at den skulle representere henne og tingene hun elsker.

Pink Sunset

Dette drømmende dekselet er inspirert av de vakre soloppgangene i Marbella i Spania. Myke, babyrosa toner skaper et sofistikert og harmonisk design som vil legge en romantisk touch til garderoben din. Designet er rent, elegant og ikke minst slående. Forbered deg på å bli lagt merke til!

Coral Leaves

“Coral Leaves” har bananblader på en korall-rosa bakgrunn, noe som gir et vakkert fargespill. Med sine eksotiske og tropiske vibber vil dette dekselet gi deg en bekymringsfri sommerfølelse hele året. “Coral Leaves” har et iøynefallende design og gir en touch av lekenhet til din look og stil.

Marble Shells

De siste sesongene har skjellene vært i motebildet innen smykker og tilbehør. “Marble Shells” er tolkningen av denne morsomme og variable trenden. Skjellene kombineres med morsomme marmortrykk i vakre og dempede toner. Gylne detaljer og subtilt skimmer med gullfarget logo skaper et solid og utsøkt design.

Moroccan Carpet

Marokko har vært en kilde til inspirasjon både for mote- og interiørdesignere de siste årene. “Moroccan Carpet” er inspirert av det verdensberømte teppet Beni Ourain. Når det er svart vil de geometriske linjene vises på en sprø hvit bakgrunn. Designet er tidløst og vakker bohemsk, noe som gjør det allsidig nok for enhver anledning.

Black to Basic

“Black to Basics” tar deg tilbake til 90-tallet, siden trenden med logoer og merkevarer trykket på klær og tilbehør er tilbake. Denne tilbakevendende stilen er vist i flere kolleksjoner fra kjente internasjonale motehus og har inspirert oss. “Black to Basics” omfavner denne trenden med hvite bokstaver på en svart bakgrunn, noe som skaper en interessant kontrast og samtidig gir dekselet en elegant look.

Meet Janni Olsson Delér


28 år gamle Janni Olsson Delér omtaler seg selv både som livsstil- og moteblogger, så vel som en talentfull designer.  Etter å ha blitt født og oppvokst i Stockholm, så har Janni bodd i Monaco med ektemannen Jon de siste tre årene. Vi benyttet muligheten til å spørre Janni om karrieretips, personlig stil og selvfølgelig designkolleksjonen med iDeal Of Sweden.

Janni har alltid likt å reise og tror at reisene er en av årsakene til at hun ble så populær på Instagram, etter at hun tok i bruk den sosiale medieplattformen for fem år siden. I tillegg til interessen for reising, så har Janni elsket mote så lenge hun kan huske. I løpet av barndommen elsket hun både å eksperimentere og gjenbruke klær.

“Jeg ser bilder fra jeg var liten og hvordan jeg alltid prøvde forskjellige klær og stiler. Jeg vet ikke hvorfor, men det er noe jeg alltid har elsket. Det var en måte å uttrykke deg selv på.”

Janni drømte alltid om å bli en del av designverdenen. Hun husker at hun laget plagg da de sydde på skolen og lurte på hvorfor ingen klesselskaper hadde skapt lignende stiler. Hun liker kreative prosesser, noe som hun har overført til sin kjærlighet for mote og fotografi. Hun beskriver sin egen stil som enkel med en twist og målet er å inspirere andre til å være seg selv. Janni har tro på at du ikke trenger sminke eller dyre produkter for å føle deg fantastisk.

“Det største ønsket mitt er at alle skal føle seg komfortable med seg selv. Jeg håper det er hva jeg inspirerer til.”

Janni har ingen spesiell rollemodell når det kommer til stil, siden hennes egen stil endrer seg fra tid til tid. Hun finner inspirasjon på forskjellige steder, inkludert street style, Instagram, Pinterest og forskjellige nettbutikker. Hun inspirerer andre med sin unike blanding av stiler.

Når Janni designet kolleksjonen sin for iDeal Of Sweden ønsket hun at den skulle representere henne og tingene hun elsker.

“Den skulle reflektere hvor jeg er i livet nå og hva jeg har glede av. Jeg blir inspirert av omgivelsene mine, vårt nye hjem, tidene på dagen jeg liker best og steder jeg elsker.”

Når hun startet med å tegne skisser for inspirasjon til deksler gikk prosessen overraskende raskt og det tok ikke lang tid før Janni fikk et klart bilde av hva hun ønsket å inkludere.

“Da jeg satt ved middagsbordet i Spania og så meg rundt kom inspirasjonen øyeblikkelig. Solnedgang, skjell og palmetrær er noen [av] tingene jeg alltid ønsker i nærheten av meg, så det var et enkelt valg, resten kom bare naturlig til meg.

Janni beskriver kolleksjonen som “The World of Janni” med et tropisk rolig tema sammen med vakre steder og mote. Det er vanskelig for influeceren å velge et favorittdeksel fra kolleksjonen, men hun elsker virkelig Coral Leaves, som virkelig ser vakker ut på bilder.

Janni husker at hun var veldig sta og selvsikker da hun var yngre og forteller at besluttsomheten noen ganger kunne være et problem.

“Hvis jeg ønsket å gjøre noe, gjorde jeg [det] ellers ville blitt gal… Det fortsatt litt av det samme nå, men jeg har lært å kontrollere følelsene,” sier hun og ler.

I noen situasjoner er Janni fortsatt ingen stor fan av sine sta tendenser, men det er samtidig noe av det hun setter mest pris på ved seg selv. Staheten er også en av hovedårsakene til at hun er der hun er i dag.

En annen svakhet Janni sliter med er å ta fri fra jobben.

“Jeg tror det ville vært bedre om jeg kunne tatt fri fra jobben for å lage rom til kreativiteten min,” forklarer hun. “Det vanskelig å være kreativ hvis du er sliten. Det er vanskelig å finne balansen når du elsker det du gjør.”

Det Janni elsker mest ved jobben sin er den kreative prosessen. Hun elsker spesielt å komme opp med nye ideer til fotografering.

“Det er så kult når du ser et ferdig bilde som du har hatt i hodet,” sier hun. “Det meste av tiden blir det ikke slik du så for deg. Noen ganger blir det bedre og noen ganger verre.”

Å være en influencer er ikke alltid en tur i parken. Janni forklarer at den vanskeligste delen ved jobben er presset om å alltid være på nett og å være på topp. Siden Janni faktisk er jobben sin, må hun være forberedt på å stå foran kameraet og levere innhold nesten hver dag. Uansett er hun ikke redd for å vise seg au naturel.

“Faktisk liker jeg det vanligvis det bedre enn å få ordnet hår og sminke. Det er trolig en reaksjon på [for så mange] at mange mennesker [har] for har mye sminke osv. på sosiale medier i dag. Jeg ønsker å føle at det går an å være seg selv uten sminke.”

Det tar mye tid og planlegging og balansere Instagram-kontoen, bloggen, YouTube-kanalen og privatlivet. Men fordi Janni har så mye lidenskap for jobben sin, så klarer hun å håndtere alt. Hun prøver å opprettholde et tidsskjema der hun prioriterer søvn og trening. Hun planlegger også frikvelder fra arbeidet for å hvile og lade opp batteriene.

Janni kan fortelle at det aldri er to dager som er like på jobb. En dag kan inkludere en lang reise og den neste kan inkludere en lang fotoshoot. Uansett hva som er på planen for dagen, så bruker Janni mye tid foran datamaskinen for å svare på e-poster, redigere bilder og blogge. Hun arbeider best hjemme fra sofaen med lyd fra TVen i bakgrunnen.

“Merkelig nok er det da jeg fokuserer best. Jeg liker at det er lyd i bakgrunnen. [Jeg] tror virkelig ikke at et kontor er det beste for meg… Jeg blir stresset bare av tanken.”

Det beste tipset Janni har for en suksessrik karriere tror hun er at du må gjøre noe du elsker.

“Klassisk, men så riktig! Hvis du gjør noe fordi du må, så vil du ikke ha glede av det. Hvis du gjør noe du elsker, kan du bruke mange timer på å gjøre det, noe som vanligvis fører til noe bra.”

Hvor tror Janni hun vil gjøre om 10 år?

 

“Jeg håper at Jon og jeg har et hus i et varmt land med masse palmetrær rundt. Vi har to barn og [vi] arbeider med klesmerket vi startet. Jeg håper at jeg fortsatt blogger og deler reisene mine – delvis fordi det er kult å ha en ‘dagbok’ fra livet mitt og delvis fordi jeg elsker følgere som støtter meg hver dag. Hvis jeg kan drømme om noe mer [vil jeg] ha en liten velværecafe der jeg lager smoothie bowls og helsedrikker. [Jeg håper å fortsette] å nyte livet.”

 

Janni sine stiltips:

 

  • Kle deg i klær du føler deg komfortabel i og som får deg til å representere deg selv. Du kan uttrykke så mye med klær. Selvtilliten du føler ved å bruke et antrekk du elsker er uslåelig!
  • Du trenger definitivt ikke å følge trendene! Jeg prøver vanligvis ut nye trender på grunn av jobben min, men jeg har ikke noe problem med å ignorere en trend jeg ikke føler meg komfortabel med.
  • Bruk masse farger! Det lyser alltid opp dagen både for meg og andre rundt [meg]!

“My biggest wish is that everyone should feel comfortable with themselves. I hope that’s what I’m inspiring to.”


iDeal Of Sweden

Chelsea Wristlet

Chelsea håndveske er både kompakt og funksjonell

Shop nå