Hannalicious X iDeal Of Sweden


Stilig og klassisk design med en klar touch av luksus – iDeal Of Sweden sitt samarbeid med den fasjonable Hanna Friberg er her! Hanna Friberg, også kjent som Hannalicious, er en velkjent influencer og blogger med stor passion for design. De siste ti årene har hun hun hatt en veldrevet blogg med fokus på mote og livsstil, samtidig som hun har utviklet sine sosiale medier. Det siste året har hun videreført suksessen ved å designe sin egen kleskolleksjon.

Hanna beskriver kolleksjonen av mobildeksler for iDeal Of Sweden som ren og enkel med det lille ekstra. Fargene varierer fra subtil og elegant svart og hvit til lysere toner som korall, mintgrønn og turkis.

Et deksel fra Hannalicious X iDeal Of Sweden gir hele looken din det lille ekstra!

Dramatic Dazzle

Sort marmor med vakkert sprukne årer, som sammen med svart stein, skaper en eksklusiv og dramatisk følelse. Marmor og gull er en tidløs kombinasjon, bygget på symmetri mellom kald marmor, uregelmessig mønster og varm blending i den gylne skyggen. "Dramatic Dazzle" forener den enkle elegansen av svart marmor med glitrende elementer av gull. Et klassisk og stilig deksel med en umiskjennelig smak av luksus.

Coral Crush

Agat er en av de eldste edelsteinene, og den har vært brukt som et dekorativt materiale i tusenvis av år. Materialet er spådd å utfordre marmor, og har blitt en klar interiørtrend denne sesongen. Rødt og rosa har vært kombinert de siste årene, og de to har blitt en opplagt fargekombinasjon innen moteverden, siden nyansene mellom disse fargene er mer trendy enn noensinne. "Coral Crush" kombinerer to trender i samme deksel, med det unike agate-mønsteret i en vakker fargepalett, som er basert på nyanser av korall.

Golden Glamour

Hvit marmor er utrolig stilig, og det er kombinasjonen av hvit og lys grå er perfekt å kombinere med ulike aksentfarger. Marmor er ofte preget av flytende struktur som oppstår fra den bevegelsen som lages når kalkstein er utsatt for trykk og høye temperaturer. "Golden Glamour" representerer den opprinnelige bevegelsen sammen med elementer av glitrende gull. Et tidløst og glamorøst deksel som garantert gir eleganse til ethvert plagg i garderoben din.

Magical Mint

Edelsteinen agate er laget av tynne parallelle lag og skaper skiftende farger. Agat skaper en naturlig, unik følelse og ser utrolig luksuriøst ut. Dekselet "Magical Mint" viser de naturlige lagene til agat gjennom friske og kjølige nyanser av mintgrønn og turkis. Agat er ren luksus og den kjøligere fargepaletten balanseres av varme gylne aksenter som skaper en magisk estetikk.

Les mer om Hanna


iDeal Of Sweden møtte stilige Hanna Friberg for en interessant prat om mote, personlige stil og den livslange interessen hennes for design. Selvfølgelig ble designet på den splitter nye kolleksjonen hennes av luksuriøse mobildeksler også diskutert. 

Hanna ble født og oppvokst i den pittoreske lille byen Söderköping, men bor nå i Östermalm, basert i sentrum av Stockholm. Men hele verden er blitt arbeidsplassen hennes. For ti år siden, Hanna begynte å blogge om livet hennes og antrekk, og bloggen ble en rask suksess. Siden da har bloggen og de sosiale mediene hennes blitt karrieren, noe som har ført til å designe. Klesdesignet hennes kom først under egen merkevare, og nå har Hanna designet en samling av fantastiske mobildeksler.

Hanna kom til lunsjmøtet vårt avslappet og elegant, med en hvit topp, matchende bukser og en nydelig rosa frakk. Det er tydelig at hun har lidenskap for mote og trender, siden stilen hennes både er gjennomtenkt og tydelig. Det er noe som mange mennesker ønsker å oppnå, men svært få klarer å utføre. Etter å ha bestilt oss salat, snakker vi om Hanna sinpersonlige stil og hvordan preferansene hennes har endret seg med tiden. Hanna forteller at hun har alltid vært interessert i design og mote, og som en liten jente, pleide hun å låne morens vesker og hæler.

Hennes fascinasjon for mote har bare vokst seg sterkere, og i dag har hun funnet sin personlige stil ved å blande forskjellige plagg og ikke følge trender, og ved å bli kjent med sin egen kropp og hva som kler den best. Det å finne en personlig stil kan ta litt tid, og Hanna sier at stilen hennes har gått fra ytterpunktene, som fra punk til preppy, og at hun ofte eksperimenter med klær. I løpet skolenårene startet hun ofte trender som klassekameratene gjerne fulgte.

Hanna sin interesse for å designe sine egne klær, men kom ikke fra behovet for å eksperimentere, men fra det faktum at hun så et behov for klær på markedet, som passet bedre til jenter med former. Hun la merke til de fleste klær ble designet for å passe størrelse null, som bortsett fra i modellbransjen, er ganske uvanlig.

Hanna var inspirert av Balmains sin kreative direktør, Oliver Rousteing. Hans enkle og rene stil med en twist av drama og rock n´roll appellerte virkelig til henne. Hanna har mange talenter, men tegning er ikke en av dem, så hun skaper for det meste sine design ved å bruke ord og bilder. Hun bruker fargeskjemaer og trendrapporter, gir eksempler og foreslår områder for utvikling.

I prosessen med å lage en ny kolleksjon av mobildeksler, så har hun hele tiden vært i kontakt med iDeal Of Sweden sitt kreative team, og har bedt om råd fra venner. Det er alltid godt å ha et ekstra par øyne og å ha venner med stil, forklarer Hanna med et smil.

Hanna beskriver Hannalicious X iDeal Of Sweden sin kolleksjon som ukomplisert med det lille ekstra. Akkurat som designer hun er tiltrukket av, så har hun valgt en enkel, klassisk estetikk med en ekstra touch av drama og glamour. Fargenyansene går fra grunnleggende svart til aksen farger som turkis og korall. Alle dekselene har elementer av gull, siden Hanna, uten tvil, err en «gullperson.»

Her er fire tips fra Hanna for å lykkes med din egen stilreise:

Her er fire tips fra Hanna for å lykkes med din egen stilreise:

1. Bare kle deg i ting som får deg til å føle deg komfortabel.

Å føle seg komfortabel i klærne dine skaper en avslappet og selvsikker look, noe som vil gjøre hele antrekket mer tiltalende. Komfortabelt er attraktivt.

2. Tør å prøve nye stiler og vær kreativ.

Det hjelper å prøve på forskjellige typer klær og stiler for å se hva du faktisk liker og misliker.

3. Miks og match farger.

Å være kreativ med farger er nøkkelen. Uventede fargekombinasjoner skaper et interessant helhetsinntrykk. Prøv å sette sammen en lys nyanse med en myk, grunnleggende fargetone.

4. Vær komfortabel i din egen kropp og start alltid med det.

Eksperimenter med plagg for å komplettere din kroppsform og for å finne ut hva du føler deg mest attraktiv med. Start med det og finn nøkkelplagg for din figur og kropp. «En markert midje har for eksempel vært en nøkkel for meg,» sier Hanna.

 

«Min samling for iDeal Of Sweden er stilig og klassisk, med en liten ekstra touch av luksus.»


iDeal Of Sweden

Chelsea Wristlet

Chelsea håndveske er både kompakt og funksjonell

Shop nå