Hailee Lautenbach X iDeal Of Sweden


Nyskapende, leken og moteriktig design – iDeal Of Sweden sitt nye samarbeid med den LA-baserte influenceren Hailee Lautenbach er her.

Hailee, også kjent som Haileebobailee, er en velkjent influencer, skuespiller og modell, som har skapt seg et navn på Instagram. Hennes åpne, ufiltrerte liv, kombinert med den positive «jeg kan»-holdningen, har tiltrukket seg et stort antall tilhengere. Hailee sin feed er fargerik, variert og fremfor alt personlig. Akkurat som hun hadde til hensikt å la den være.

Hailee sin kolleksjon for iDeal Of Sweden gjenspeiler hennes egen smak og stil: Kolleksjonen har et klart fokus på farger, design og de nyeste trendene. Et deksel fra Hailee Lautenbach X iDeal Of Sweden-kolleksjonen vil definitivt forbedre din look og ta den til neste nivå.

Striped Roses

Store, iøynefallende blomster er en av sesongens viktigste mønstre. Dekselet "Striped Roses" kombinerer de nyeste trendene ved å fokusere på dekorative, røde roser og tidløse, svarte og hvite striper. Den uventede kombinasjonen av de nyeste trendene og tidløse mønstre gir dette dekselet både følelse og karakter. Match dekselet med lys denim og en skarp hvit skjorte for en ren stil i sommer eller trapp den opp med en miks av mønster og kombinere den med en kjole eller en jumpsuit med blomstermønster!

Hand Drawn

Det er ingen tvil om at 80- og 90-tallet var stor innen både mote og interiør: lekne mønstre, pasteller, og svarte detaljer har gjort et comeback og er hetere enn noensinne. "Hand Drawn" kombinerer de viktigste trendene fra disse tiårene med elementer fra kunstens verden. Dette dekselet fungerer like godt med lyse nyanser av sommer, som den gjør med et helt svart antrekk. Den passer derfor til nesten enhver stil.

All Eyes On Me

Mønster med et klart fokus på øyne har vært tilbakevendende på detaljer innen mote og livsstil de siste årene, og det er noe som aldri vil gå ut av mote. "All Eyes On Me" tar øye-mønsteret et skritt videre med sin nye vri på former, farger og design. De vakkert tegnede øynene mot en hvit bakgrunn, sammen med små hjerter i cerise som plukker opp fargen på øyelokkene, skaper et smakfullt helhetsinntrykk. Enkelt og stilig design som fungerer med hele sommerens fargepalett.

Hailee Lautenbach


iDeal Of Sweden benyttet anledningen til å spørre multitalentfulle Hailee Lautenbach om hvordan hun klarer å være så vellykket på Instagram, hvor hun balanserer sitt energiske liv med så mange forskjellige prosjekter på samme tid, og, selvfølgelig, hvordan hun kom opp med designet for sin nye kolleksjon.

Hailee har nederlandsk opphav og ble født i Portland i USA, men flyttet til Los Angeles da hun var 18 år for å arbeide som modell. Instagram kom imidlertid inn i livet hennes lenge før det, og hun var tidlig ute med å opprette en konto. Grunnen til at hun opprettet kontoen var fordi hun ønsket å holde tritt med vennene sine og for å få inspirasjon. Hun flyttet imidlertid raskt fokus og ble i stedet kilden til inspirasjon selv. Først ble hun ertet av klassekameratene og vennene sine for å være så tidlig ute med Instagram og dele profilen sin med andre. Men hun bestemte seg for å ignorere det og følge hjertet sitt. Hennes store interesse for sosiale medier kombinert med sin sans for business gjorde at hun raskt innså hva tilhengerne hennes ville ha, og da hun fylte tomrommet, så var suksessen et faktum. Hun mener at nøkkelen til hennes suksess på Instagram ligger i å tørre å være åpen og ærlig med både oppturer og nedturer, og at hun ikke filtrerer alt, men viser livet som det virkelig er. For henne er det naturlig å være åpen, ærlig og dele alt. Hun mener selv at det ikke en dårlig ting, for som hun beskriver det, å være en sprø person full av energi, gjør at det skjer mye skjer i livet hennes.

Å arbeide fulltid som influencer kombinert med å være modell og skuespiller, tar opp mye av tiden, og for å holde tritt med alt, så mener Hailee at det er viktig å organisere livet godt. Hun følger en tidsplan og starter hver morgen med en spasertur og en kaffe i parken mens hun går gjennom alt hun trenger å gjøre i løpet av dagen.

Hun skriver ned alt på en tavle som hun har på døren sin. «Jeg liker å synliggjøre prosjektene mine og hva jeg gjør – om det er bare digitalt, er det liksom ikke ekte, og derfor jeg skriver alt på tavlen, forklarer hun. I tillegg til den daglige rutinen tar hun seg også tid til å meditere og gjøre ulike typer mindfulness-øvelser for å øve på å puste og å føle seg bra. Hun mener at nøkkelen er positiv energi, noe som er grunnen til at hun alltid fokuserer på det positive og å kommunisere dette i både tanke og handling.

Hailee tror sterkt på å gå sin egen vei og aldri be om unnskyldning for å være seg selv. Det faktum at hun alltid går sin egen vei, er noe du kan se i kolleksjonen i samarbeid med iDeal Of Sweden. Første gang Hailee kom i kontakt med iDeal var på en lunsj hun ble invitert til i Los Angeles. Hun sier at hun egentlig aldri brydd seg om telefonen tilfeller før, men at hun virkelig liker iDeal Of Sweden sitt design, fordi de føles ekte og kule, uten å prøve for hardt.

Hailee har funnet inspirasjon til kolleksjonen sin i trendy Los Angeles, for eksempel ved å observere streetstyle-trender i byen. Hailee beskriver stilen i LA som veldig 90-talls og avslappet, hvor et typisk antrekk består av joggesko, jeans, en topp og store øredobber. Dekselet Hand Drawn er inspirert av 90-tallet og av filmer og kunst fra dette tiåret. Dekselet består av en vakker fargeblanding av pastellgul og rosa med innslag av gull og turkis. Stripete roser er mer elegant, og som navnet antyder består den av vakre røde roser mot en svart og hvit, stripete bakgrunn. Dekselet er også inspirert av trendene i Los Angeles, hvor roser er veldig trendy, og Hailee mener at roser mot stripete bakgrunn gjør dekselet mer elegant. Designet av All Eyes On Me er en ny vri på trenden med øyemotiv, som vi har sett mye av i det siste. Dekselet er inspirert av make-up, øyeskygger og opplæringer. Hailee mener også at øynene er den viktigste delen av et menneske. Den hvite bakgrunnen gir dekselet en stilig følelse samtidig som det uttrykker en lekenhet med illustrerte øyne og hjerte.

”March to your own drum and never apologize for being you.”


iDeal Of Sweden

Chelsea Wristlet

Chelsea håndveske er både kompakt og funksjonell

Shop nå