Dearing Kinga X iDeal Of Sweden


Drømmende og tidløse deler med en touch av rosa – iDeal of Sweden sin nye kolleksjon i samarbeid med den tyske influenceren Kinga er her

Kinga, også kjent som Dearing Kinga, er en Instagrammer, mamma og blogger basert i Berlin, Tyskland. Hun er kjent for sine inspirerende og drømmende bilder som virkelig tar den romantiske og tidløse elegansen inn i sin stil og personlighet. Kinga elsker virkelig nyanser av rosa og derfor er denne fargen hovedtemaet i dette samarbeidet.

Kinga sin første kolleksjon med iDeal Of Sweden reflekterer hennes personlige smak på best mulig måte, med mange rosa blomster og selvfølgelig hennes egen feminine touch.

Magnolia Stripes

Våren kommer tidlig i år. Dette dekselet har vakre magnolia som blomstrer selv før bladene blir grønne. Lekne og lyse nyanser av rosa, som er en av de viktigste fargene i denne sesongen, sørger for å fange blikket til folk rundt deg. Det får deg i godt humør selv om det ikke er virkelig vår i luften ennå.

Springtime Whimsy

Flagrende sommerfugler og vår som blomstrer med kirsebærtrær og prestekrager, alle i milde akvarellfarger, gir dette dekselet en eterisk kvalitet som er perfekt når dagene blir lysere. Lavendel og rosa er noen av denne sesongs fremste fargetoner, så du vil definitivt være trendy nå som våren nærmer seg.

Geo Floral Scarf

Dette dekselet har en drømmende følelse av en fantastisk rokokko chateau gjemt et sted i Sør-Europa, dekket med frodige steiner, fliser og flotte peoner. De geometriske formene og det subtile leopardmønsteret gir dekselet litt edge, mens du fremdeles beholder en utpreget feminin og romantisk stemning med dens myke rødmende farger og blomster.

En tysk Instagram-stjerne med en sjelden sans av stil – møt Kinga, influencer bak iDeal Of Sweden sitt aller første design-samarbeid


iDeal Of Sweden benyttet muligheten til å la Kinga selv fortelle alt om sine tanker omkring kolleksjonen, hennes sans for mote og stil og selvfølgelig for å dele noen personlig informasjon i tide til lanseringen av sin splitter nye kolleksjon med deksler.

Det som inspirerte meg til å gjøre denne kolleksjonen er mulighet for å kombinere mine favorittfarger, mønstre og former om til design og reflektere over hvordan de ville se best ut på et mobildeksel.

Siden jeg ikke egentlig har en bestemt designer jeg blir inspirert av, så bruker jeg ofte Pinterest som min viktigste kilde til inspirasjon når det kommer til mote. Jeg har for eksempel festet en rekke bilder på et design-moodboard som jeg brukte for å gjøre denne kolleksjonen til virkelighet.

Selv om jeg er veldig stolt av alle designene i samlingen min, så må jeg si at min personlige favoritt er «Magnolian Stripes». Det ser rent og enkelt med striper, men det er også lekende og iøynefallende på grunn av blomstene og de lyse nyansene av rosa. Jeg har tenkt å bruke dette dekselet, men også de to andre designene, sammen med et par jeans og en hvit topp, eller kanskje til og med en hvit kjole. Alle dekslene gir deg vårfølelsen og deler en del av de lyse sommervibbene vi allerede kjenner til.

Siden jeg er inspirert av naturlig eleganse og frisk sportslighet, så er den berømte skuespilleren og forretningskvinnen Jessica Alba mitt stilikon. Stilen hennes, så vel som hennes personlighet representerer begge en enkel men elegant stil som jeg har laget til min egen. Mitt beste stiltips er den klassiske setningen «less is more». Hvis jeg derimot kunne ha gått tilbake i tid ville jeg nok hatt på meg barokk-klær. Jeg finner at den tiden svært interessant og jeg ønsker å prøve alle de flotte klærne selv. Når jeg var en liten jente drømte jeg om å bli arkeolog og det var faktisk min interesse for historie som fikk meg til å komme opp med designet for «Geo floral scarf». Det er et deksel som viser et interessant møte mellom historie og de nyeste trendene i dag.

Selv om det å være arkeolog må være en svært interessant jobb, så liker jeg virkelig det livet jeg lever som influencer og det faktum at jeg kan leve ut min kreativitet. Jeg er stolt av det faktum at jeg gjorde min interesse om til et yrke. Det har ført meg inn på mange spennende stier og dette samarbeidet er definitivt en av blant de mest spennende av dem alle. I mine øyne er den eneste negative siden av denne jobben er at livet er rett og slett er for kort til å gjøre alt jeg ønsker å gjøre.

Mitt beste stiltips er den klassiske setningen «less is more»

Q: Er det noe folk ikke vet om deg?

A: Jeg begynner å stamme litt når jeg er veldig nervøs

Q: Hvilken ting kan du ikke leve uten?

A: Mobiltelefonen min (selvfølgelig med en av mine nye deksler)

Q: Hvis du kunne reise hvor som helst i verden, hvor ville du dra?

A: New Zeeland er et utrolig spennende land som jeg virkelig må besøke

Q: Hva er din favorittby?

A: Som de fleste fashionistaer tror jeg Paris har noe magisk ved seg, og det er en by jeg aldri blir lei av å besøke

Q: Hva er din favorittmat?

A: Et klassisk tysk måltid med stekte poteter, schnitzel og sjampinjongsaus

Litt personlig Q&A


iDeal Of Sweden

Chelsea Wristlet

Chelsea håndveske er både kompakt og funksjonell

Shop nå