Shearling Collection

Omfavn kulden med et samspill av klassisk sort og myk faux shearling.

5 Produkter
Sorter og filtrér
Ingen produkter ble funnet.

Kos deg med våre nye statement produkter

Gi garderoben din en koselig oppdatering med et fluffy teddy-tilbehør. Denne kolleksjonen handler om å omfavne kreativiteten av modige uttrykk, gå inn i vintersesongen med en leken holdning og gjøre hverdagen til et eventyr. Det er på tide å si hei til ditt nye jeg.

Shearling Collection tilbyr en rekke ulike produkter som spiller på dualiteten av klassisk og elegant sort, med en myk og kremfarget faux shearling tekstur. Kombinasjonen av PU-lær og faux shearling understrekes av gulltonede detaljer – disse gir produktet en luksuriøs signatur, som er typisk for alle IDEAL OF SWEDEN-tilbehør. Vårt nyeste Statement Phone Case fanger denne dualiteten perfekt med den myke sorte basen og faux shearling detaljer, som sammen tilbyr en uimotståelig kombinasjon av teksturer. For å bryte med den myke karakteren av shearling, la vi til en gulltonet metallplate med IDEAL OF SWEDEN logo.

For utvalget vårt av vesker har vi valgt å fornye to av våre hverdagslige favoritter: Lia Baguette Bag, en elegant og svært allsidig skulderveske, og Daria Shopper Bag, en romslig tote for hverdagslig bruk som har plass til alle dine nødvendigheter og mobile enheter. Begge veskene har blitt oppgradert med uimotståelig faux shearling detaljer, og sort PU-lær med gulltonede detaljer.

Hvorfor ikke gjøre shearling-settet ditt komplett med et hverdagslig statement-tilbehør som den nye Bobbi AirPods Zip Bag? Denne AirPods vesken kommer i universal størrelse som er kompatibel med AirPods generasjon 1,2 & Pro. Vesken er pyntet med en gulltonet krok som kan festes til både Lia Baguette Bag og Daria Shopper Bag, og gir den perfekte siste touch på din shearling kolleksjon.