New Neutrals Collection

Omfavn kunsten av enkle silhuetter, rene linjer, og nøytrale toner som aldri går av moten.

136 Produkter
Sorter og filtrér
Ingen produkter ble funnet.

Tidsløse nødvendigheder med et moderne twist

Inspirert av Skandinavisk minimalisme og abstrakt modernisme, handler denne kolleksjonen om tidløse produkter med en moderne twist. Disse klassiske og ultra-moderne tilbehørene vil komplementere stilen din perfekt, og fashiontech-tilbehørene gir en moderne og unik touch til din kolleksjon. Fyll garderoben med enkle silhuetter, rene linjer, og nøytrale toner som varer evig.

Hos IDEAL OF SWEDEN tror vi at det alltid er en grunn til å utvikle klassiske silhuetter. Mens en tidløs nude kanskje aldri går av moten, endrer tidene seg og både ny teknologi og estetiske trender introduseres. Vi ønsker at denne sesongens tilbehør skal reflektere dagens evolusjon av nøytrale staple-produkter, og tilbyr en signatur twist på vår egen kolleksjon med tidløse klassikere – vi lager en kolleksjon som passer din unike essens og selvutfoldelse. Du finner alt fra sofistikerte skuldervesker som spiller på dualiteten av sofistikerte gråtoner og trendy asymmetriske spenner, minimalistiske AirPods vesker med nøytrale preg og gulldetaljer, til mobildeksler med elegante men vågale blomsterprint.

Slik som alle IDEAL OF SWEDEN’s produkter, er også våre nye tilbehør i New Neutrals Collection laget av 100% etiske og ikke-animalske materialer av høyeste kvalitet.