iPhone 13 Mobildeksler

Eksklusive mobildeksler til iPhone 13, laget av nøye utvalgte materialer av høy kvalitet.

Ingen aktive filter
264 Produkter
Sorter og filtrér

Luksuriøse mobiltilbehør kompatible med iPhone 13

Oppdag et bredt utvalg av eksklusive mote-tech-tilbehør slik som mobildeksler, lommebøker, mobil-clutch og vesker – kompatible med de nye iPhone 13 modellene. Hos IDEAL OF SWEDEN henter vi inspirasjon fra de nyeste motetrendene og interiørdesign, og kjemper for å produsere innovative og funksjonelle produkter som følger de nyeste teknologiske utviklingene.

Alle våre mobiltilbehør er kompatible med de nyeste iPhone 13 modellene, og passer perfekt til 6.1- tommers skjermen og det øyre hakket. Det elegante dekselet rammer inn de tre kameraobjektivene, og har en slank passform som beskytter mobilen fra skraper og andre skader. Alle mobildekslene er laget av fleksibelt, men slitesterk plast, med et mykt indre fôr som gir ytterligere beskyttelse.

I dagens digitale verden er mobilen mye mer enn bare en telefon – den er en del av ditt estetiske uttrykk. Vær leken og eksperimenter med stilen din, og fullfør looken på din iPhone 13 med IDEAL OF SWEDEN’s mobil-lommebøker, clutch og vesker. Våre mobiltilbehør er designet i ulike mønster og spennende design som passer din unike stil. Med Accessories of Attraction kan du enkelt mikse og matche dine tilbehør, og en magnetisk Ring Mount gjør det enkelt for deg å feste mobilen i bilen din og bære den behagelig i hånden. Beskytt mobilskjermen din mot riper med vår skjermbeskytter, og prøv våre QI-ladere, Powerbanks og ladekabler for å sikre at mobilen din holder seg ladet hele dagen.