MUNNBIND

Snygga, återanvändningsbara munnbind som utstrålar skandinavisk design, med inspiration från de senaste trenderna.

Sorter og filtrér
0 Produkter
Ingen produkter ble funnet.

Gjenbruksbare ikke-medisinske munnbind i et utvalg designs.

IDEAL OF SWEDEN sine produkter er laget av nøye utvalgte materialer i høy kvalitet og inkluderer trendy designs som er inspirert av siste mote.  inspired by the latest fashion trends. IDEAL OF SWEDEN arbeider kontinuerlig med å lage innovative, slitesterke produkter som både er funksjonelle, luksuriøse og ikke minst ment for å vare. Hvert design er laget for å få ut den kreative siden i hver individuelle personlighet og gjøre hver dag litt mer magisk. IDEAL OF SWEDEN sin tilnærming til design er drevet av lidenskap, nysgjerrighet og innovasjon. Håndverket går forbi fysisk tilstedeværelse i sinnet og prioriterer kvalitet, funksjon, følelse og visuell estetikk.

Blant IDEAL OF SWEDEN sine produkter finner du et utvalg av unike design for telefonen og tech-tilbehør som telefondeksler, mobilkjeder, vesker, clutcher, AirPod-deksler, AirPod-vesker og veskedesign i forskjellige trykk. De lager håndlagde produkter i utvalgte materialer som tar hensyn til miljøet og har høy kvalitet.

IDEAL OF SWEDEN er opptatt av å lage hverdagsluksus som er funksjonellt, praktisk og ikke minst laget av nøye utvalgte materialer. Alle produkter produseres med nøye utvalgte materialer av høyeste kvalitet, i henhold til Europeiske standarder og retningslinjer.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Det som gjør IDEAL OF SWEDEN sine produkter så unike er den moderne visjonen når det gjelder design, slik at du kan mikse, matche and skape ditt eget personlige sett med teksturer og farger.

Oppdag Accessories of Attraction sitt utvalg av IDEAL OF SWEDEN-produkter som kan byttes ut og som trekker seg til hverandre ved hjelp av et enkelt magnetisk klikk. Produktene i Accessories of Attraction sitt utvalg kan mikses og matches sammen slik som Wallet Cases, Clutch Cases, Magnetic Card Holders, Ring Mounts og Car Mounts. Det har aldri vært enklere å bytte mellom våre design og skape ditt helt personlige sett eller bytte mellom tilbehøret, slik at det komplementerer antrekket, humøret eller anledningen.