Ingen aktive filter
53 Produkter
Sorter og filtrér

Tilpass din iPhone XR med våre håndlagde lommebokdeksler

Vi har utvidet utvalget til å inkludere håndlagde lommebokdeksler for iPhone XR. Materialene som er brukt for å lage denne eksklusive kolleksjonen er nøye utvalgt, noe som er tydelig i hver del. Disse brukervennlige lommebokdekslene er overraskende tynne med tanke på sin imponerende funksjonalitet. Du kan trygt lagre kredittkort og ID når du svarer på anrop.

Vi inviterer deg til å velge en modell og design som oppfyller dine spesifikke behov. Enten du har behov for et deksel som har plass til fire eller tolv kort, så har vi det du trenger! Alle lommebokdekslene til iPhone XR er minimalistiske og klassiske, slik at du enkelt kan mikse og matche den med en av våre motedeksler. Vi håper du finner en kombinasjon som du elsker!

Dekslene til iPhone XR er utstyrt med vårt magnetiske system, noe som gjør det enkelt å kombinere produkter. Du får også et komplementerende deksel inkludert i hvert kjøp, selv om det store flertallet av kundene våre velger å erstatte det medfølgende dekselet med et motedeksel som passer deres personlige stil. De sterke M2-magnetene gjør det enkelt å feste og fjerne lommebokdekselet raskt og enkelt. Som alltid anbefaler vi at du legger til en av våre knusesikre skjermbeskyttere for å holde din iPhone XR trygg og beskyttet.