Galaxy S20 lommebokdeksler

Håndlagde lommebokdeksler til Galaxy S20 i utvalgte materialer. Minimalistiske og tidløse design

Velg telefonmodell
Sort & filter
0 Produkter

Oi.. det ser litt tomt ut her.

View all our iPhone 13 Phone Cases

Håndlaget lommebokdeksel for din Galaxy S20

Vår kolleksjon av lommebokdeksler for Galaxy S20 inkluderer et utvalg av håndlagde modeller fra nøye utvalgte materialer, noe som gir hver del en unikt og eksklusiv look. Takket være det slanke og funksjonelle designet, kan du enkelt godta anrop, samtidig som dine kredittkort og ID er trygt lagret. Velg mellom våre ulike design, som rommer fire til tolv kort, avhengig av modell.

Alle våre lommebokdeksler for Galaxy S20 har en minimalistisk og tidløs look, slik at du kan mikse og matche med våre populære motedeksler. Bare velg din favorittkombinasjon! Det magnetiske system lar deg kombinere produkter som passer din personlige stil og behov.

Sammen med lommebokdekslet får du også et mobildekslel, som du senere kan du erstatte med din favoritt motedeksel. Takket være sterke M2-magneter, kan dekselet enkelt festes og fjernes fra lommebokdekselet. For å beskytte din Galaxy S20 fra bulker og riper, så anbefaler vi at du kombinerer lommebokedekselet ditt med en av våre knusesikre skjermbeskyttere.