Galaxy S10e lommebokdeksler

Håndlagde lommebokdeksler til Galaxy S10e i utvalgte materialer. Minimalistiske og tidløse design.

+20% RABATT PÅ KJØP OVER 690 NOK
Ingen aktive filter
7 Produkter
Sorter og filtrér

Håndlaget lommebokdeksel for din Samsung Galaxy S10E

Vår kolleksjon av lommebokdeksler for Samsung Galaxy S10E inkluderer et utvalg av håndlagde modeller fra nøye utvalgte materialer, noe som gir hver del en unikt og eksklusiv look. Takket være det slanke og funksjonelle designet, kan du enkelt godta anrop, samtidig som dine kredittkort og ID er trygt lagret. Velg mellom våre ulike design, som rommer fire til tolv kort, avhengig av modell.

Alle våre lommebokdeksler for Galaxy S10E har en minimalistisk og tidløs look, slik at du kan mikse og matche med våre populære motedeksler. Bare velg din favorittkombinasjon! Det magnetiske system lar deg kombinere produkter som passer din personlige stil og behov.

Sammen med lommebokdekslet får du også et mobildekslel, som du senere kan du erstatte med din favoritt motedeksel. Takket være sterke M2-magneter, kan dekselet enkelt festes og fjernes fra lommebokdekselet. For å beskytte din Galaxy S10E fra bulker og riper, så anbefaler vi at du kombinerer lommebokedekselet ditt med en av våre knusesikre skjermbeskyttere.