AUTUMN WINTER '21

New season. New styles. New stories.

Express your essence and tell your story

with the Autumn Winter ‘21 collection.

265 Produkter
Sorter og filtrér
Ingen produkter ble funnet.

Fortell din historie med den nye Autumn Winter ‘21 kolleksjonen.

Nå som vi er på vei inn i en kaldere sesong er vi mer oppmerksom på våre omgivelser enn noen gang. Med utfordrende og varige endringer i verden, lengter vi etter tidløsheten i historiene vi skaper i hverdagen – og for oss selv. I lys av dette vil vår Autumn Winter ’21 kolleksjon introdusere #IDEALSTORIES – historier inspirert av selvutfoldelse, individualitet og lengsel etter tidløse statement produkter, som er pålitelige hver dag. Som alltid vil vi fokusere på moteriktige mobiltilbehør designet for å uttrykke enhvers indre essens. Vi tror at enhver person har en unik historie som venter på å bli fortalt.

For denne sesongens mobildeksler og motetilbehør handler alt om sterke design som skiller seg ut. Gjør hverdagen litt spennende med levende fargekombinasjoner og sterke mønster for å gi enhver look et fascinerende fokus. Våre nyeste tilbehør streber etter utstråling av personlighet og karakter. La deg selv inspirere av luksuriøse mønstre av marmor i nyanser av rubin, oliven, mørkt gull, og det modige og ikoniske leopardmønsteret som aldri går av moten. Uansett hvilke du velger vil våre design alltid støtte din selvutfoldelse.

IDEAL OF SWEDEN har alltid vært entydig med avantgarde, med sofistikerte mobildeksler som reflekterer store globale motetrender. Vi fortsetter å hente inspirasjon fra motetrender rundt om i hele verden, når vi nå utvider vårt sortiment med nye kvalitetsvesker og tilbehør. Våre mobildeksler og vesker er designet slik at de kan tilpasses og brukes på mange måter, samtidig som de fremviser våre signatur motedesign og teksturer. I denne kolleksjonen sørget vi for å inkludere vesker som dekker alle behov i hverdagen. Du finner alt fra datavesker inspirert av Skandinavisk minimalisme, til elegante skuldervesker i provoserende leopardmønster og croco-teksturer.